VIDEO Scene ireale la Cluj. Poliţişti muşcaţi şi loviţi de un interlop recalcitrant. Cum s-a încheiat scandalul

VIDEO Scene ireale la Cluj. Poliţişti muşcaţi şi loviţi de un interlop recalcitrant. Cum s-a încheiat scandalul

Poliţiştii au avut o misiunea grea în faţa unui individ recalcitrant. FOTO: Captură video

Poliţiştii au fost solicitaţi să intervină în seara zilei de vineri, 26 iulie, la o sală de jocuri din Piaţa Gării, după ce în local a izbucnit un conflict.

La faţa locului a apărut un echipaj de Poliţie, însă oamenii legii au avut mari probleme cu un individ agresiv, care nu s-a arătat impresionat de uniforme. Astfe, în momentul în care a văzut cătuşele, interlopul a sărit asupra unuia dintre poliţişti, iar în timp ce se afla la pământ l-a muşcat de picior pe un altul care a încercat să intervină. 

În cele din urmă, poliţiştii au reuşit cu greu să-l imobilizeze pe scandalagiu şi l-au dus la unul dintre sediile Poliţiei. Întreaga scenă a fost filmată de un trecător şi postată pe reţelele sociale, iar reacţiile nu au întârziat să apară. Cei mai mulţi dintre internauţi au considerat că bărbatul a fost încurajat de reacţia aparent ezitantă a poliţiştilor. „Americanii rezolvau altfel”, a fost unul dintre comentarii, în timp ce alţii au spus că poliţiştii ar trebui să fie mai fermi cu infractorii care se adună în zona gării: „Acolo la gară trebuie făcută o deratizare. Vin şi ei la Cluj de prin sate, nu la facultăţi sau să lucreze. Toata ziua îi vezi în faţa gării stând ca la picnic, de parcă la gară e ceva staţiune de concediu. Cu ce se ocupă nu mai are rost să vorbim că ştim.” 

„Un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier, care se afla în Piaţa Gării, a fost sesizat de către un bărbat cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni. Poliţiştii s-au îndreptat spre bărbatul indicat ca fiind agresiv, moment în care acesta a devenit recalcitrant şi violent faţă de poliţişti. Acesta a fost imobilizat şi condus la sediul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca. Cercetările vor fi continuate pentru lovire sau alte violenţe şi ultraj”, au explicat reprezentanţii Poliţiei Cluj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările