VIDEO Un român s-a filmat împărţind 5.000 de euro pe străzile din Dublin

VIDEO Un român s-a filmat împărţind 5.000 de euro pe străzile din Dublin

Strugurel Lingurar în acţiune. FOTO: Facebook

Un vlogger din România a produs stupoare în Dublin, după ce a ieşit pe străzi cu 5.000 de euro, bani pe care i-a împărţit trecătorilor.

Cei care s-au interesectat cu el au primit câte 5 euro, iar Strugurel Lingurar nu a ratat momentul şi l-a imortalizat într-un video, pe care l-a postat apoi pe Facebook. Publicaţia Irish Mirror scrie despre el că este un „social media star” şi aminteşte că este poreclit „Strugurel Irlandezul” sau „Little Grape”.

Românul nu se află la ispravă de acest gen. Irlandezii mai scriu că acesta a publicat mai demult un alt video în care se afla la volanul unei maşini, cu o sticlă în mână, iar într-un alt filmuleţ şi-a dat foc maşinii pe o plajă din Meath.

 

Ultima dată, recent, el a început să le împartă oamenilor de pe stradă câte 5 euro, după ce şi-a retras 5.000 de euro de la o bancă. Strugurel a spus că face acest filmuleţ ca să demonstreze că „valoarea mea nu constă în bani” şi că „banii nu contează”. Videoclipul său s-a bucurat de un mare succes. Peste 200.000 de oameni au vizionat filmuleţul în mai puţin de o săptămână. Dintre aceştia, mai mult de 3.000 l-au distribuit, în timp ce alţi peste o mie au apăsat butonul like.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: