Povestea celei mai sexy gangsteriţe care a făcut avere din droguri. E supranumită „Kim Kardashian a crimei organizate“

Povestea celei mai sexy gangsteriţe care a făcut avere din droguri. E supranumită „Kim Kardashian a crimei organizate“

Claudia a fost comparată cu Kim Kardashian, pentru frumuseţea sa. Comparaţia se opreşte însă aici. FOTO: Instagram

Claudia Ochoa Felix a devenit şefa unei bande mexicane, postură din care a comandat jafuri şi crime, semănând în jurul ei teroarea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Claudia i-a succedat iubitului său în fruntea bandei mexicane „Los Ántrax”, după ce acesta a fost arestat de autorităţi. Cunoscută drept „Kim Kardashian a crimei organizate”, Claudia s-a impus într-o lume a bărbaţilor duri, ridicându-se deasupra lor şi dominându-i.
 
Conştientă de farmecul ei, gangsteriţa n-a ezitat să pozeze ţinându-şi în mână arma, o puşcă AK-47 sau cu o puşcă de atac M16 sprijinită pe şoldurile ei.

Are însă şi propriul cont de Instagram, unde postează fotografii în care apare îmbrăcată de obicei în rochii elegante, dar care îi scot în evidenţă frumuseţea.
 
 
Sub conducerea sa, membrii bandei Los Ántrax au dat lovituri îndrăzneţe, au şantajat şi ucis oameni importanţi şi au făcut o adevărată avere din traficul cu droguri. Nu întâmplător, serviciile secrete americane consideră că această bandă este una dintre cele mai periculoase organizaţii care se ocupă cu traficul de droguri. Claudia apare şi în topurile celor mai periculoase gangsteriţe.
 
 

Maria Licciardi s-a impus în oraşul Mafiei

 
La fel ca şi Claudia Felix, Maria Licciardi a devenit faimoasă în lumea crimei organizate. Născută pe 24 martie 1951, Maria a condus cu mână forte banda Licciardi, care a dominat ani la rând Napoli. Într-un oraş plin de găşti mafiote, Maria a pus bazele unei afaceri prospere, care a adus zeci de milioane în conturile bandei.

Pentru asta, a negociat şi a stabilit bune relaţii cu mafia albaneză, care îi livra, contra cost, femei pe care le transforma în sclave, obligându-le să se prostitueze. Autorităţile italiene au reuşit să destructureze reţeaua Mariei, iar aceasta a fost trimisă după gratii, împreună cu locotenenţii săi.
 

Regina drogurilor din Los Angeles

 
Jemeker Thompson, cunoscută drept „Queen Pin”, s-a născut într-o familie extrem de săracă, trăind ani buni într-o mizerie de nedescris, în mijlocul unei comunităţi sărace de la periferia metropolei Los Angeles. 
 
Sărăcia a fost dată uitări, după ce l-a cunoscut şi s-a căsătorit cu Anthony Mosley. Cei doi au început să vândă cantităţi uriaşe de cocaină în SUA, iar reţeaua pusă la punct de cei doi soţi a dat mari bătăi de cap autorităţilor americane, în special în anii 80. Jemeker nu abandonat „afacerea” nici după ce şi-a pierdut soţul, mort într-un schimb de focuri cu o bandă rivală.
 
A fost însă nevoită să părăsească oraşul, după ce  fost trădată de unul dintre oamenii ei de încredere, dar a revenit după câţiva ani cu forţe proaspete. Imperiul său de droguri s-a prăbuşit definitiv, după ce a fost arestată şi trimisă într-o închisoare de înaltă securitate pentru 15 ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: