Moartea suspectă a unei românce din Roma dă mari bătăi de cap anchetatorilor

Moartea suspectă a unei românce din Roma dă mari bătăi de cap anchetatorilor

Medicii au descoperit că românca avea mai multe oase zdrobite, iar organele interne erau afectate de lovituri. FOTO PIxabay

O româncă de 40 de ani a murit zilele trecute, după ce a fost internată într-un spital din Roma, cu răni grave. Femeia le-a spus medicilor că ar fi fost bătută şi violată de alţi doi români pe care nu-i cunoaşte, însă varianta sa nu este susţinută de probe.

Românca a venit singură la spital, la câteva zile după Revelion, şi se afla în stare gravă. Timp de două săptămâni, medicii au încercat în zadar să o salveze. Din cauza loviturilor încasate, ea a decedat, săptămâna trecută, într-un spital din Roma.
 
Potrivit Il Messaggero, femeia a ajuns ajuns la spital într-o stare foarte gravă, în urma unei bătăi crunte. Din cauza nenumăratelor lovituri încasate, românca avea mai multe oase rupte, însă cel mai grav a fost faptul că organele interne au fost afectate în urma bătăii suferite.
 
Înainte de a intra în comă, femeia le-a povestit medicilor că a fost violată şi bătută cu sălbăticie de doi conaţionali pe care nici măcar nu-i cunoaşte. 
 
„Doi bărbaţi m-au atacat, au încercat să mă violeze, iar eu am încercat să mă apăr. Eram la serviciu, iar ei erau români ca şi mine. Mai multe nu vă pot spune, pentru că nu-i cunoşteam”, a spus femeia, înainte de a intra în comă.
 

Medicii şi poliţiştii au altă pistă

Totuşi, medicii au luat în calcul şi o altă variantă, anume că românca ar fi fost bătută chiar de soţul ei. În sprijinul acestei ipoteze stă şi faptul că ea nu s-a prezentat la spital imediat sau măcar după o zi sau două de când a fost bătută, ci după aproape o săptămână. Acest lucru a alimentat bănuiala că victima ar fi încercat să-şi protejeze bărbatul, în speranţa că îşi va reveni după bătaia soră cu moartea încasată. Însă, în realitate, violenţele au lăsat urme grave, iar starea ei nu s-a ameliorat, astfel că s-a văzut nevoită să se prezinte la spital.
 
Cazul a ajuns la Poliţie, însă şi anchetatorii cred că românca şi-ar fi găsit sfârşitul din cauza bătăilor încasate de la soţul ei. Acum, poliţiştii înclină spre această variantă după ce au aflat de la vecinii femeii că aceasta era bătută frecvent de soţ, iar de câteva ori oamenii au sunat la poliţie pentru că bărbatul era extrem de violent.
 
Există însă şi o problemă greu de rezolvat. Procurorul nu are toate elementele pentru a demonstra că bărbatul româncei este responsabil de moartea sa. Conform sursei citate, ancheta evoluează greu, iar criminologii sunt rezervaţi. Cercetările vor continua, însă, spun italienii, chiar dacă şansele de a fi finalizată cu succes sunt mai degrabă mici.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările