Mesajul şocant al fetei care a filmat bătaia cruntă pe care o încasa un prieten: „Mă doare în cot de omul acela (...) Trebuia să-l omoare”

Mesajul şocant al fetei care a filmat bătaia cruntă pe care o încasa un prieten: „Mă doare în cot de omul acela (...) Trebuia să-l omoare”

Alexandru a fost lăsat inconştient după o bătaie cruntă. FOTO: captură video

Alexandra L, 17 ani, cea care  şi-a filmat prietenii în timp ce-l băteau cu bestialitate pe un alt tânăr ar fi făcut o declaraţie şocantă unei persoane care-i cerea socoteală pe Facebook: „Mă doare în cot de omul acela (...) Trebuia să îl omoare pe ala”. Tânără a fost audiată la Poliţie în calitate de martor.

UPDATE 
Surse din cadrul anchetei susţin că mesajul respectiv nu a fost postat de Alexanda L, ci aparţine unei persoane care şi-a făcut adresă falsă. 
 
Pe pagina de Facebook a Alexandrei L, minora de 17 ani care a filmat bătaia cruntă la care era supus un prieten, a apărut o fotografie a unei convorbiri pe Messenger între ea şi o persoană care-i cerea socoteală pentru gestul său: 
 
„Ai filmat, ai filmat, la poliţie cu tine”. 
 
„Şi ce dacă am filmat? Mă doare în cot de omul acela. Prieteni mei sunt la închisoare acum numai din vina mea că am publicat video -ul. Trebuie să îl omoare pe ăla”, ar fi scris Alexandra.
 

 

Citeşte şi

 

VIDEO Agresorii care au bătut un tânăr şi s-au lăudat cu înregistrarea pe net, acuzaţi de tentativă de omor, au fost arestaţi preventiv

L-au bătut cu bestialitate şi au pus filmarea pe Facebok. Imaginile revoltătoare au fost realizate de prietena unuia dintre agresori

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările