Mai puţine cazuri noi de COVID-19 la Cluj. Scădere notabilă faţă de ultima zi

Mai puţine cazuri noi de COVID-19 la Cluj. Scădere notabilă faţă de ultima zi

Sute de bolnavi infectaţi cu SARS-CoV-2 sunt internaţi în spitalele din Cluj

Pentru prima dată în ultimele zile, numărul cazurilor noi începe să scadă în judeţul Cluj. Faţă de ieri, numărul noilor cazuri este cu 40% mai mic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit datelor oficiale oferite de la autorităţi, numărul noilor infecţii cu SARS-CoV-2 se menţine ridicat, însă se poate vorbi de o scădere importantă raportat la ziua de vineri, 16 octombrie. Astfel, sâmbătă, 17 octombrie, siituaţia epidemiologică în judeţul Cluj se prezintă astfel:
În ultimele 24 de ore, 171 persoane au fost confirmate Covid-19 din judeţul Cluj. Ieri, 267 de clujeni se infectaseră, un adevărat record negativ la nivelul judeţului. 
 
Revenind la ultimele cifre, 34 persoane sunt internate în ATI, din care 31 din judeţ. S-au vindecat şi au fost externaţi 1.114 oameni, cu 22 mai mulţi decât ieri, Din totalul cazurilor de persoane vindecate, 1002 sunt din judeţul Cluj.
 
În altă ordine de idei, 105 persoane au decedat în spitalele din Cluj, din care 77 din judeţ. În aceleaşi spitale, în acest moment sunt internaţi 436 de pacienţi, din care 397 din judeţul Cluj. Cu o zi înainte, în spitalele din Cluj erau internaţi 431 de pacienţi, din care 395 din judeţ.
 
La nivel naţional, Bucureştiul se află în topul zonelor cu cel mai mare număr de infectări înregistrate în ultimele 24 de ore, potrivit datelor Grupului de Comunicare Strategică (GCS). În Capitală, 446 de persoane  s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2 în ultima zi, iar totalul îmbolnăvirilor a ajuns la 25.933. Pe locul 2 se află judeţul Iaşi cu 295 de noi cazuri, iar pe locul 3 judeţul Timiş cu 202 îmbolnăviri.
 
 
Vă mai recomandăm
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările