Loc special de picnic amenajat pentru clujeni de 1 Mai: Valea Gârbăului, unde a avut loc Festivalul Peninsula

Loc special de picnic amenajat pentru clujeni de 1 Mai: Valea Gârbăului,
unde a avut loc Festivalul Peninsula

Grătare pe Valea Gârbăului FOTO: Emil Boc, Facebook

Primarul Clujului a fost azi, 29 aprilie, să verifice cum a fost amenajată Valea Gârbăului pentru picnicurile de 1 Mai. Cele 4 hectare de teren, de la marginea oraşului, au fost special amenajate cu grătare, toalete ecologice şi locuri de parcare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria Cluj-Napoca a amenajat pe Valea Gârbăului un teren de 4 hectare, au fost pregătite 18 grătare, un butoi cu apă, toalete ecologice şi locuri de parcare.

„Am muncit să pregătim un cadru decent, unde să puteţi veni la grătar sau o partidă de fotbal în condiţii normale, civilizate şi sperăm să-l menţinem cât mai mult cu putinţă. Contăm pe respectul clujenilor pentru mediu, îi rog să nu lase gunoaie sau alte resturi, pubelele şi toate condiţiile fiind pregătite“, anunţă primarul Clujului, Emil Boc, şi pe pagina sa de Facebook după ce a invitat jurnaliştii pe Valea Gârbăului pentru a le arăta locul de picnic.

Edilul a spus că de 1 Mai vor fi şi poliţişti locali pe Valea Gârbăului, dar se doreşte ca prezenţa acestora să fie una discretă.

Mai puteţi citi:

Expoziţie de 1 Mai: „Visul de aur al omenirii“ în afişe comuniste create de anonimi clujeni

VIDEO Radu Mazăre a lansat campania de promovare a staţiunii Mamaia la Târgul de Turism cu un show ca la Rio. Cu ce îi aşteaptă Mazăre pe turişti

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: