Iulius Mall strânge bani pentru copiii clujeni pe Facebook

Iulius Mall strânge bani pentru copiii clujeni pe Facebook

Fanii mallului vor dona, instant, un leu pentru copiii din Ghirolt

Centrul comercial a demarat o campanie socială pe site-ul de socializare Facebook, pentru dotarea IT a unei şcoli din satul Ghirolt, comuna Aluniş. Fiecare admirator al Iulius Mall Cluj se poate implica, intrând pe site şi făcând click pe "Like" pe pagina Facebook a centrului comercial.

Campania este intitulată “1 Like = 1 Leu”, astfel încât fiecare persoană care va deveni fan al paginii va dona, indirect, un leu pentru dotarea şcolii din comuna clujeană.

Banii care se vor colecta vor fi destinaţi dotării cu echipamente multimedia a instituţiei, unde 17 elevi de clasele I – IV învaţă simulan într-o singură încăpere şi alţi 17 copii de grădiniţă.

Doritorii se mai pot implica până sâmbătă, ora 2.00. Vizitatorii centrului care doresc să devină fani o pot face chiar în cadrul evenimentului "Veniţi la miezul nopţii!", de pe calculatoarele din centrul comercial.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările