FOTO Primele imagini cu tramvaiele de 2 milioane de euro care vor circula la Cluj. Vehiculele ultramoderne, făcute la Arad

FOTO Primele imagini cu tramvaiele de 2 milioane de euro care vor circula la Cluj. Vehiculele ultramoderne, făcute la Arad

24 de tramvaie Imperio vor ajunge la Cluj până la finele anului 2021. FOTO: Tramclub.org

Primul dintre cele 24 de tramvaie comandate de Primăria Cluj-Napoca şi de Compania de Transport Public a ajuns deja la Cluj.

GALERIE FOTO

Astra Arad a câştigat în urmă cu un an licitaţia organizată de municipalitatea clujeană şi va livra 24 de tramvaie produse sub licenţă Simens Imperio. Preţul unui astfel de vehicul este de circa 1,95 milioane de euro, iar banii provin din fonduri europene. Astfel de tramvaie, şase la număr, mai circulă în acest moment în România doar la Arad.

Primul tramvai Imperio a ajuns la Cluj încă de zilele trecute. FOTO: Forum Metro Uşor

„Tramvaiul Imperio este cel mai recent produs al firmei noastre. Este primul tramvai modern, cu podea 100% joasă produs în România. Este destinat să înlocuiască vehiculele actuale uzate fizic şi moral din depourile din România. Este produs în cooperare cu firma Siemens şi are un design modern la standardele tehnice actuale. Cu operare uni sau bidirecţională are un interior spaţios în culori deschise, modificabil conform cerinţelor clientului. Conceptul garantează cel mai bun raport pentru preţ, operare şi mentenanţă”, se menţionează pe pagina de internet a companiei producătoare, Astra Vagoane Arad.

În următorii doi ani, arădenii urmează să livreze în total 24 de tramvaie la Cluj, 18 la Galaţi şi 10 la Oradea. 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: