Aventuri cu trenul. Un clujean pe Facebook: „Parcă suntem în epoca de piatră! Circulăm cu zăpadă în tren parcă suntem pe pârtie“

Aventuri cu trenul. Un clujean pe Facebook: „Parcă suntem în epoca de piatră! Circulăm cu zăpadă în tren parcă suntem pe pârtie“

Imagine făcută de Marius în tren  FOTO Facebook

Un clujean a postat marţi dimineaţa, 10 ianuarie, pe contul său de Facebook, mai multe poze cu zăpadă în tren şi spune că e vorba de ruta Teiuş-Cluj-Napoca.

UPDATE 17.10 Clujeanul a declarat, pentru ”Adevărul”, că imaginile le-a făcut luni dimineaţa în trenul ce-l ducea de la Călăraşi, comună din judeţul Cluj, la Cluj-Napoca. 

Ne-a mai spus că zilnic face această rută, şi în dimineaţa asta era zăpadă în tren, dar nu la fel de multă ca luni. Navetistul se urcă la 5.16 din gara Călăraşi, iar trenul personal ajunge la Cluj-Napoca la ora 7.00 fără câteva minute. 

”În tren erau -15 grade, aproximativ, şi azi, de dimineaţă, era aproape la fel de frig. Şi îngheţate geamurile bocnă”, afirmă el. Bărbatul ne-a rugat să nu-i dăm numele.


„Bravo, CFR Călători!!! Parcă sunt în epoca de piatră!! Ruta Teiuş - Cluj-Napoca !!Ruşine vreţi bilete şi abonamente! Dar condiţiile de călătorie unde sunt?? Circulăm cu zăpadă în tren parcă suntem pe pârtie“, scrie clujeanul pe pagina sa de Facebook.

Imaginile - pe care le puteţi vedea mai jos - au fost postate în această dimineaţă, iar clujeanul, montator la o firmă de electronice, cabluri şi cablaje auto, şi-a exprimat astfel revolta faţă de condiţiile improprii din tren.


 

Mai puteţi citi:

Trafic feroviar oprit în judeţul Brăila; o linie de cale ferată s-a fisurat din cauza temperaturilor scăzute

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările