FOTO Cinci târguri în acelaşi loc: flori, bijuterii, produse naturiste şi alte cadouri de Paşte

FOTO Cinci târguri în acelaşi loc:
flori, bijuterii, produse naturiste şi alte cadouri de Paşte

Târgul Cadourilor de Paşte Cluj  FOTO: Florina Pop

Bijuterii din pietre preţioase şi semipreţioase, iepuraşi pictaţi pe sticle de whishey, ouă decorate cu bucăţi de mozaic, prăjituri, flori, haine şi pantofi fac parte din oferta târgului de Paşte care a debutat joi, 10 aprilie, la Cluj-Napoca. Alături de acest eveniment de la Expo Transilvania se desfăşoară alte patru târguri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Evenimentul se desfăşoară pe parcursul a patru zile, până duminică inclusiv, 14 aprilie, în cel mai mare spaţiu expoziţional din oraş, şi este un prilej pentru a alege un cadou potrivit şi la un preţ bun pentru cei dragi.

„Peste 80 de firme din toată ţara au venit la Cluj. Acestea promit preţuri bune la produsele lor, promoţii şi colecţii noi, de primăvară, la îmbrăcăminte, încălţăminte, cosmerice, bijuterii”, afirma Adela Săstraş, reprezentantul Expo Transilvania.

Târgul se desfăşoară în acelaşi timp cu alte trei evenimente: Ecovita - o expoziţie şi conferinţe despre medicina alternativă, Florex - expoziţie de flori şi Expo Bijou - un târg de bijuterii pentru toate gusturile. 

Târg internaţional de bijuterii

„Transilvania Jewelery Show“ este un târg internaţional de bijuterii ajuns la cea de-a şaptea ediţie care are loc la Expo Transilvania.

Evenimentul, care se desfăşoară în perioada 11-14 aprilie, este gândit să reunească expozanţi din diferite colţuri ale lumii: Brazilia, China, India, Israel, Germania, Ungaria. Expoziţia este împărţită pe mai multe secţiuni, tocmai pentru a satisface toate gusturile clienţilor.

Prima categorie şi cea mai scumpă este cea a pietrelor pretioase (diamante, safire, rubine, smaralde) şi a celor semipreţioase (ametist, turcoaz, piatra lunii, labradorit etc) montate în argint sub forma de coliere, brăţări, inele sau cercei sau regăsite în stare brută.

A doua secţiune, care prinde contur şi surprinde mereu, este cea a bijuteriilor handmade.

Programul de vizitare al celor cinci târguri este zilnic între orele 12.00 şi 20.00, iar duminică, între orele 12.00 şi 18.00.

 

Un ou cu mărgeluţe costă 10 lei  FOTO: Florina Pop

Imagini din aceeasi galerie
 • Un ou cu mărgeluţe costă 10 lei  FOTO: Florina Pop
 • O asociaţie din judeţul Prahova a adus la Cluj ouă din lână  FOTO: Florina Pop
 • La intrarea la Expo Transilvania sunt standuri cu obiecte făcute de artizani FOTO: Florina Pop
 • Bulbi pentru grădină FOTO: Florina Pop
 • Flori pentru toate buzunarele FOTO: Florina Pop
 • O panseluţă se vinde cu 1,2 lei bucata  FOTO: Florina Pop
 • Un pui de arbore de magnolie costă 75 de lei  FOTO: Florina Pop
 • CD la 10 lei FOTO: Florina Pop
 • Prăjiturile mici costă 3 lei FOTO: Florina Pop
 • Rochii de primăvară FOTO: Florina Pop
 • Bijuterii pentru toate gusturile FOTO: Florina Pop
 • Bijuterii din pietre preţioase şi semipreţioase FOTO: Florjna Pop
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: