FOTO Asfalt turnat peste zăpadă pe un drum judeţean clujean. „Aşa s-a turnat şi pe drumul spre Băişoara, iar în primavară nu mai era asfalt”

FOTO Asfalt turnat peste zăpadă pe un drum judeţean clujean. „Aşa s-a turnat şi pe drumul spre Băişoara, iar în primavară nu mai era asfalt”

În fotografie se poate vedea cum stratul de asfalt a fost turnat peste zăpadă. Foto: Info Trafic jud. Cluj

Un clujean a surprins utilajele turnând asfalt peste zăpadă/gheaţă pe un drum aflat în reabilitare pe bani europeni. Este vorba despre Drumul Judeţean DJ 109A sectorul Vultueni-Panticeu.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Noua metoda de deszapezire brevetata de Consiliul Judetean Cluj (turnam asfaltul direct peste zapada/gheata)”, a susţinut un clujean care a surprins,ieri, mai multe fotografii cu modul în care se asfaltează pe DJ109A, sectorul Vultureni-Panticeu. 
 
Conform informatiilor publicate de Consiliul Judetean Cluj aici: tronsonul face parte din lucrările de reabilitare pe traseu DJ109A Chinteni – Vultureni – Recea Cristur – Dealu Jurcii şi sunt finanţate din fonduri europene. 
 
FOTO: Info trafic jud Cluj
 
Consiliului Judeţean Cluj a precizat că acest drum face parte dintr-un lot de 20 de sectoare de drumuri judeţene, totalizând 331 de km, care se vor moderniza din fonduri europene. Investiţia este de 260.328.648 lei. Drumurile au fost împărţite în 9 trasee, parte a Traseului Regional Transilvania de Nord.
 
POstarea a devenit rapid virală, atrăgând zeci de comentarii. 

„Aşa s-a turnat şi pe drumul spre Băişoara, iar în primavară nu mai era asfalt”, a scris un clujean.
 
„Ce face frigul (zăpadă)? Conservă, corect. Ăştia toarna asfalt peste zăpadă, zăpadă rămâne acolo sub, astfel avem asfalt proaspăt toată viata”, scrie altă persoană. 
 
„Suntem de risul curcilor numai la noi se poate asa ceva o sa aiba o calitate extra si la noi in satul badesti sa asfaltat anul trecut si acum tot este crapat si lasat dar la noi nu conteaza calitatea doar sa fie facut nu se gândeşte nimeni la consecinţe se fac ca nu vad”, a postat un alt clujean.

O altă lucrare de mântuială a fost efectuată şi pe un drum comunal din judeţul Maramureş: chiar dacă ningea, maşinile unei firme private turnau asfalt pe stratul de omăt proaspăt depus.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: