Circa 1.000 de câini sunt în pericol de a ajunge pe străzile Clujului. S-a decis evacuarea unui adăpost privat

Circa 1.000 de câini sunt în pericol de a ajunge pe străzile Clujului. S-a decis evacuarea unui adăpost privat

Radu Ţermure cere ajutorul iubitorilor de animale.

Activistul pentru protecţia animalelor, Radu Ţermure, care a strâns de pe străzile oraşului 850 de câini într-un adăpost privat, a fost obligat de instanţă să părăsească ferma unde găzduia patrupedele. Iubitorii de animale sunt rugaţi să dea o mână de ajutor.

Ferma de pe Valea Fânaţelor fn, din Cluj-Napoca, va fi evacuată în urma unei decizii a Judecătoriei Cluj, emise pe data de 10 octombrie. Omul de afaceri a cerut ajutor pe Facebook iubitorilor de animale:
 
 
„Dragi prieteni si iubitori de animale,
 
EVACUAREA celor peste 800 de câini pe care îi deţin în ferma in care timp de 13 ani a functionat refugiul meu pentru animale abandonate a fost aprobată de către Judecătoria Cluj-Napoca.
 
Deoarece termenul de evacuare este foarte scurt, eu nu dispun de un loc in care sa mut câinii, resursele mele fiind foarte limitate, va rog pe toti cei care puteti ajuta la găsirea urgenta a unor soluţii pentru relocarea câinilor, inclusiv darea în adopţie sau preluarea unora dintre ei sa ma contactati.
 
Aceasta solicitare nu se adresează persoanelor, grupurilor si entităţilor care m-au atacat si denigrat distrugandu-mi imaginea, sabotandu-mi activitatea si îngreunand situatia câinilor mei”, a scris Ţermure.
 
Clujenii care locuiesc în zonă au făcut mai multe plângeri în legătură cu mirosul greu de suportat care venea de la adăpostul privat. Motivul: cantităţi mare de carne puterzită au fost depozitate în zonă.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: