Zeci de şoferi, lăsaţi fără permis pentru abateri în trafic

Zeci de şoferi, lăsaţi fără permis pentru abateri în trafic

Controale în trafic FOTO Adevărul

Acţiunile pentru siguranţa comunităţii din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 10  persoane, precum şi dispunerea a 15 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 55 de şoferi au rămas fără permis.

Ştiri pe aceeaşi temă

În săptămâna 12 – 18 iulie, peste 800 de poliţişti au acţionat, la nivelul judeţului Călăraşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 140 de acţiuni şi s-a intervenit la 592 de evenimente, dintre care 590 au fost sesizate prin 112.
 
Ca urmare a activităţilor, au fost constatate 91 de infracţiuni, 10 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 15 măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 829 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 385.000 de lei.
 
Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 11 infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 55 de permise de conducere şi retrase 20 de certificate de înmatriculare.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările