Zeci de angajaţi Ecoaqua, izolaţi la locul de muncă pentru continuitatea furnizării apei potabile în oraş

Zeci de angajaţi Ecoaqua, izolaţi la locul de muncă pentru continuitatea furnizării apei potabile în oraş

Angajaţi ai Ecoaqua au fost izolaţi la locul de muncă FOTO 123 RF

Primăria Călăraşi a anunţat că 22 de lucrători EcoAqua sunt autoizolaţi la locul de muncă, pentru continuitatea serviciului de furnizare a apei potabile în municipiu de pe malul Borcei.

Ştiri pe aceeaşi temăEste vorba de operatori ai sistemelor de tratare a apei şi a staţiei de epurare ape uzate. Decizia a fost luată de conducerea societăţii şi înseamnă desfăşurarea tuturor activităţilor de operare, odihnă şi repaus într-o singură incintă pe o perioadă de 7 zile consecutive, fără posibilitatea părăsirii punctului de lucru.
Primăria Municipiului Călăraşi asigură finanţarea hranei pentru aceşti angajaţi, Liceul Auto a asigurat paturile, iar compania Altex a răspuns apelului primarului Daniel Ştefan Drăgulin şi a donat aparate electrocasnice şi televizoare, pentru toate punctele de izolare ale EcoAqua, de pe toată aria de operare. "Mulţumim, Altex Romania. Aşteptăm şi alte companii să se alăture în această perioadă comunităţii călărăşene şi nevoilor acesteia! Împreună putem trece mai uşor prin această criză!", au transmis reprezentanţii Primăriei Călăraşi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: