Traficanţi de cocaină, săltaţi de poliţişti. Două persoane au fost arestate în lipsă

Traficanţi de cocaină, săltaţi de poliţişti. Două persoane au fost arestate în lipsă

Cocaina era vândută în judeţul Călăraşi FOTO IPJ Călăraşi

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Bucureşti şi Călăraşi,  împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- B.T. Călăraşi, au efectuat 5 percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de operaţiuni cu droguri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 5iunie, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au efectuat 5 percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Călăraşi şi Bucureşti, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc.
 
Anchetatorii spun că, începând cu luna septembrie 2019, 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 37 de ani, ar fi achiziţionat săptămânal din municipiul Bucureşti droguri de mare risc(cocaină, MDMA, metadonă) şi de risc (cannabis), pe care le-ar fi comercializat către consumatori din judeţul Călăraşi.
 
La percheziţii au fost descoperite şi ridicate 30 de grame de cannabis, 14 comprimate de metadonă, 17 doze de cannabis, 50 de pliculeţe cu cocaină, 1 grinder, 1 cântar de precizie, 4 telefoane mobile, 300 de euro şi 1.350 de lei.
 
Două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Faţă de o a treia persoană s-a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Totodată, faţă de 2 bărbaţi, s-a dispus arestarea în lipsă. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al  Direcţiei Operaţiuni Speciale, iar în activităţi au fost angrenaţi şi jandarmi.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: