Trafic normal pe A2, la întoarcerea din minivacanţă. Ce trebuie să facă şoferii

Trafic normal pe A2, la întoarcerea din minivacanţă. Ce trebuie să facă şoferii

Nu sunt probleme deosebite pe A2 FOTO Adevărul

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române recomandă ca, pentru creşterea gradului de siguranţă în trafic, la revenirea din vacanţă, conducătorii auto să ia în considerare următoarele sfaturi: mărirea distanţei între vehicule, evitarea depăşirilor riscante, respectarea celorlalţi participanţi la trafic şi alegerea rutelor alternative, mai puţin aglomerate.

 
La acastă oră, pe Autostrada Soarelui, nu sunt semnalate probleme deosebite de fluenţă a circulaţiei. Pentru prevenirea producerii unor accidente de circulaţie, poliţiştii le recomandă şoferilor să mărească distanţa în mers între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.
 
Pentru a evita aglomeraţia formată la punctele de taxare sau în benzinăriile din zonă, poliţiştii amintesc că tariful de tranzitare a podurilor de la Feteşti şi Cernavodă poate fi plătit şi prin intermediul www.erovinieta.ro sau prin SMS.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: