Razie în trafic. 52 de şoferi, un pericol pe şosea, lăsaţi pietoni de poliţişti

Razie în trafic. 52 de şoferi, un pericol pe şosea, lăsaţi pietoni de poliţişti

Poliţia i-a sancţionat pe şoferii care au încălcat legea

În ultima săptămână, poliţiştii călărăşeni au intervenit la 476 de sesizări ale cetăţenilor, majoritatea primite prin serviciul 112. De asemenea, oamenii legii au reţinut permisele de conducere în cazul a 52 de şoferi care au pus în pericol siguranţa traficului rutier.

 
În săptămâna 09 – 15 septembrie, peste 400 de poliţişti au acţionat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul judeţului Călăraşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.
 
Astfel, au fost organizate 15 acţiuni şi s-a intervenit la 476 de evenimente, dintre care 457 au fost sesizate prin 112. În timpul raziilor, poliţiştii au constatat 139 de infracţiuni, 19 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 22 de măsuri preventive.
 
Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 858 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 500.000 de lei şi au confiscat bunuri în valoare de aproximativ 11.000 de lei. Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 27 de infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 52 de permise de conducere şi retrase 20 de certificate de înmatriculare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: