Razie cu 200 de poliţişti. Oamenii legii au intervenit la 128 de evenimente

Razie cu 200 de poliţişti. Oamenii legii au intervenit la 128 de evenimente

Poliţia a acţionat şi în trafic FOTO IPJ Călăraşi

Poliţiştii călărăşeni au intervenit, la sfârşitul săptămânii trecute, la aproximativ 130 de solicitări ale cetăţenilor, au constatat 40 de infracţiuni şi au aplicat peste 200 de sancţiuni.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În perioada 6 - 8 iulie, peste 200 de poliţişti au acţionat, la nivelul judeţului Călăraşi, în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 9 acţiuni şi s-a intervenit la 128 de evenimente, dintre care 120 au fost sesizate prin 112.
 
În urma activităţilor, au fost constatate 40 de infracţiuni, 4 persoane fiind surprinse în flagrant delict, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 16 măsuri preventive.Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 206 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 72.000 de lei.
 
Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 5 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 5  permise de conducere şi retras un certificat de înmatriculare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: