Minora dispărută din centrul Perişoru a fost găsită. Unde a stat fata

Minora dispărută din centrul Perişoru a fost găsită. Unde a stat fata

Fata a fost găsită la locuinţa unui bărbat FOTO IPJ Călăraşi

O minoră în vârstă de 14 ani, dată dispărută în data de 28 ianuarie a fost găsită de poliţişti la locuinţa unui bărbat. Fata aconvieţuit alături de tânăr în comuna Chiojdeni, judeţul Vrancea, cât şi în municpiul Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fata, în vârstă de 14 ani, din municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa, instituţionalizată în Centrul de plasament „Sfântul Ştefan” Perişoru, a fost dată dispărută în data de 28 ianuarie. La data de 09 aprilie, poliţiştii din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale în urma exploatării unei informaţii au depistat minora dispărută pe raza municipiului Bucureşti.
 
Din cercetările efectuate a reieşit că fata a plecat voluntar, iar în perioada dispariţiei a convieţuit împreună cu un tânăr în comuna Chiojdeni, judeţul Vrancea, cât şi în municipiul Bucureşti. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi mulţumeşte cetăţenilor pentru implicare şi furnizarea de informaţii.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările