Locuri de muncă în străinătate. 454 de slujbe prin reţeaua EURES, ce posturi sunt pregătite pentru angajări

Locuri de muncă în străinătate. 454 de slujbe prin reţeaua EURES, ce posturi sunt pregătite pentru angajări

Austria caută tâmplari FOTO Adevărul

Călărăşenii care doresc să lucreze în străinătate au de unde alege. Reţeau EURES pune la dispoziţia solicitanţilor 454 locuri de muncă pentru toate calificările, în 143state. Cele mai multe slujbe sunt disponibile în Germania.

Ştiri pe aceeaşi temă


Peste o sută locuri de muncă aşteaptă solicitanţi români în Germania. Slujbele sunt pentru electricieni în construcţii, factori poştali, asistenţi medicali, instalatori, tâmplari, munctiroi neclaificaţi în industria prelucrării metalelor. Marea Britanie pune la bătaie 70 locuri de muncă pentru îngrijitori persoane. În Italia  sunt libere 60 locuri de muncă: 30 pentru asistenţi medicali, 30 pentru îngrijitori persoane; Republica Cehă are vacante 50 locuri de muncă: 20 pentru operatori maşini unelte, 15 şlefuitori/ pilitori, 10 pentru şoferi profesionişti camion şi 5 pentru tractorişti.

Austria are nevoie de tâmplari

În Suedia se caută 20 femei de serviciu, 15 vopsitori auto şi 10 tinichigii auto, în timp ce Slovacia are nevoie de 30 şoferi autocamion transport internaţional şi 7 îngrijitori persoane/infirmieri. În Austria sunt 30 locuri de muncă libere pentru tâmplari, zidari, operatori maşini cu laser,  electricieni, geamgii/dulgheri şi un post pentru ofiţer proiecte europene. În Bulgaria se caută 10 operatori reţea de telefonie mobilă şi 10 operatori în industria de prelucrare a lemnului.

Românii cu calificare de măcelari pot lucra Finlanda, iar în Norvegia se caută 2 doctoranzi cercetători în comportament uman complex, 2 doctoranzi cercetători în inteligenţă artificial şi un doctorand în Departamentul de Informatică. Olanda caută muncitori în agricultură, Spania are nevoie de un masseur, iar Franţa un lucrător în hotel.
Detalii cu privire la ofertele angajatorilor din UE, precum şi modalitatea de aplicare pentru aceste locuri de muncă pot fi găsite pe  portalul naţional EURES  - www.eures.anofm.ro .  
 

Vă recomandăm şi:

Angajări prin reţeaua EURES. Cele mai multe posturi vacante, în Marea Britanie

Locuri de muncă în străinătate. 1.313 slujbe prin reţeaua EURES, unde sunt cele mai multe posturi libere

Locuri de muncă prin reţeaua Eures. Femeile de serviciu, plătite regeşte în Suedia

Angajări prin reţeaua Eures. Cum poţi să câştigi 2.200 de euro brut/lună în Germania

Angajări prin reţeaua Eures. Cum poţi să câştigi 11 euro pe oră în Germania

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările