Fetiţa preotului Mihail Bucă de la Catedrala Patriarhală, grav bolnavă. Cum o puteţi ajuta pe micuţa Irene

Fetiţa preotului Mihail Bucă de la Catedrala Patriarhală, grav bolnavă. Cum o puteţi ajuta pe micuţa Irene

Irene-Ecaterina, fiica preotului Mihail Bucă, suferă de o maladie cumplită FOTO Facebook/Mihail Bucă

Preotul Mihail Bucă, slujitor la Catedrala Patriarhală din Bucureşti, fondator şi dirijor al Grupului Psaltic Tronos al Patriarhiei Române, trece prin clipe cumplite. Are cinci copii, iar mezina Irene Ecaterina a fost diagnosticată cu leucemie acută mieloblastică. În plus, fetiţa suferă de sindromul Down. Deoarece tratamentul este costisitor, părintele a cerut ajutor material tuturor românilor cu suflet mare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mesajul a fost postat pe pagina de socializare a preotului Mihail Bucă, care a explicat situaţia delicată prin care trece familia sa. Micuţa Irene a început deja şedinţele de chimioterapie la Institutul Fundeni din Capitală. 
 
"Sunt Arhidiaconul Mihail Bucă. Cei mai mulţi mă cunoaşteţi de la Catedrala Patriarhală, unde slujesc din 1997. Sunt fondatorul şi dirijorul Grupului Psaltic „Tronos” al Patriarhiei Române şi tatăl a cinci copii. Alături de soţia mea, Daniela, Dumnezeu ne-a binecuvântat, în căsnicia noastră, cu Nicolae, Maria, Iustin, Anastasia şi micuţa Irene.
 
Despre Irene vă voi vorbi în acest mesaj către voi. În urmă cu câteva zile, fetiţa noastră a fost diagnosticată cu Leucemie acută mieloblastică. Mulţi dintre voi ne sunteţi alături şi vă simţim rugăciunile şi încurajările, care înseamnă enorm în această grea perioadă. Mulţi dintre voi sunteţi „Alături de Irene!” iar ea ştie.
 
Diagnosticul pus de medicii Institutului Fundeni fiicei noastre nu ne dezarmează pentru că tot ei ne-au transmis că tratamentul ne-o poate reda pe Irene aşa cum era înainte. Puterea noastră este Domnul Iisus Hristos, Mântuitorul şi Salvatorul lumii. Însă, ştim că şi voi sunteţi forţa nostră.
 
Vin în faţa voastră cu acest mesaj pentru că Irene are nevoie de sprijinul vostru. Pentru a beneficia de o asistenţă medicală de ultimă oră, dat fiind diagnosticul, dar şi faptul că Irene suferă şi de sindromul Down, vă solicităm ajutorul material.
 
În acest sens, am deschis trei conturi la BCR, unul în RON, unul în EURO şi unul în USD. Donaţia se poate face prin transfer bancar.", a povestit preotul.

Beneficiar: Constantin Irene Ecaterina
𝐂𝐨𝐧𝐭 𝐑𝐎𝐍: 𝐑𝐎𝟎𝟗𝐑𝐍𝐂𝐁𝟎𝟎𝟖𝟕𝟏𝟕𝟏𝟎𝟐𝟒𝟒𝟔𝟎𝟎𝟎𝟐
𝐂𝐨𝐧𝐭 𝐄𝐔𝐑𝐎: 𝐑𝐎𝟕𝟗𝐑𝐍𝐂𝐁𝟎𝟎𝟖𝟕𝟏𝟕𝟏𝟎𝟐𝟒𝟒𝟔𝟎𝟎𝟎𝟑
𝐂𝐨𝐧𝐭 𝐔𝐒𝐃: 𝐑𝐎𝟓𝟐𝐑𝐍𝐂𝐁𝟎𝟎𝟖𝟕𝟏𝟕𝟕𝟏𝟎𝟐𝟒𝟒𝟔𝟎𝟎𝟎𝟒
 

 

Vă recomandăm să citiţi şi:

„Der Spiegel”: Neo-naziştii ruşi care participă la „denazificarea” Ucrainei

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Ameninţarea de a folosi teritoriul Belarusului pentru a lovi Ucraina rămâne

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările