Echipamente de protecţie, donate de Asociaţia "Dăruieşte viaţă" pentru pompierii călărăşeni

Echipamente de protecţie, donate de Asociaţia

Echipamente de protecţia donate de Asociaţia Dăruieşte viaţă au ajuns la Călăraşi FOTO ISU Călăraşi

Pompierii militari călărăşeni mulţumesc Asociaţiei Dăruieşte Viaţă, care le-a dat o mână de ajutor donându-le materiale de protecţie individuală atât de necesare în lupta împotriva COVID 19.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Asociaţia „Dăruieşte viaţă” a pus la dispoziţia militarilor dinCălăraşi  materiale de protecţie atât de necesare în aceste zile: combinezoane de intervenţie, măşti şi ochelari de protecţie.
"Mulţumim pentru susţinerea acordată oamenilor cu suflet, oamenilor dedicaţi care pun lucrurile în mişcare şi care ştiu să facă bine, acel bine care ne dă totodată şi puterea de a lupta mai departe, de a duce la bun sfârşit fiecare misiune.
Suntem recunoscători, împreună putem fi mai eficienţi în lupta împotriva pandemiei, împreună putem privi cu speranţă către viitor! Atât de departe încât să ne putem permite să spunem că totul va fi bine!", a transmis ISU Călăraşi pe pagina de socializare a instituţiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările