CNAIR: Posibile întreruperi sau funcţionări cu intermitenţe la sistemul pentru emiterera rovinietei

CNAIR: Posibile întreruperi sau funcţionări cu intermitenţe la sistemul pentru emiterera rovinietei

Sistemul de emitere a rovinietei va funcţiona cu intermitenţe pe 15 mai  FOTO news.ro

CNAIR a anunţat că sâmbătă, 15 mai, sunt posibile întreruperi sau funcţionări cu intermitenţe ale emiterii rovinietei şi peajului.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Sâmbătă,  15.05.2021, în intervalul orar 10.00 - 16.00, ca urmare a unor intervenţii la sistemele informatice ce au implicaţii în funcţionarea corespunzătoare a SIEGMCR, emiterea rovinietelor (prin SMS, portalul www.erovinieta.ro şi aplicaţia etarife) şi a peajelor (prin SMS, portalul www.erovinieta.ro, aplicaţia etarife şi prin punctele de distribuţie aparţinând  Rompetrol Downstream) nu va fi posibilă sau va funcţiona cu intermitenţe” precizează CNAIR.
 
În aceste condiţii, pentru a evita aplicarea unor sancţiuni contravenţionale, utilizatorii au obligaţia de a achita tarifele prin celelalte mijloace puse la dispoziţie de către CNAIR. Informaţii cu privire la acestea se regăsesc pe pagina de internet a CNAIR S.A. – cnadnr.ro, secţiunea Produse/Servicii.
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările