Calarasi.adevarul.ro are o nouă faţă

Calarasi.adevarul.ro are o nouă faţă

Noua imagine a site-ului a fost relansată vineri

De ieri, paginile locale de web ale adevarul.ro au devenit mai dinamice şi mai uşor de accesat. Cititorii pot găsi mai multe informaţii utile, un conţinut bogat de ştiri şi mai multe galerii foto şi video.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele 39 de pagini locale ale site-ului www.adevarul.ro au fost relansate vineri. Este vorba, în primul rând, de o schimbare de design, care permite cititorului să acceseze mai uşor articolele din secţiunea locală.

În plus, în cazul unui eveniment de ultimă oră petrecut în oraşul nostru, în secţiunea Multumedia, cititorii vor avea la dispoziţie înregistrări video şi audio de la faţa locului.

calarasi.adevarul.ro este cel mai important furnizor de informaţii locale. Vizitatorii pot găsi aici toate ştirile relevante pentru oraş, conţinutul editorial fiind permanent schimbat de echipa de redactori Adevărul de Seară Călăraşi.

Adevarul.ro, în top

Site-ul www.adevarul.ro este pe primul loc în topul celor mai accesate siteuri de ştiri generale, urmat de www.stirileprotv.ro şi www.a1.ro.
Potrivit analizelor Studiului de Audienţă şi Trafic Internet (SATI), www.adevarul.ro este a fost vizitat în luna octombrie, de 1.614.557 clienţi unici, fiind înregistrate aproximativ 16 milioane de afişări.

Din totalul vizitatorilor unici ai siteului, 40% accesează conţinutul paginilor locale. De altfel, ponderea materialelor din paginile locale în www-adevarul.ro este, în acest moment, de 37%.

Flux de informaţii actualizate

Site-ul calarasi.adevarul.ro a apărut în acelaşi timp cu ziarul „Adevărul de Seară Călăraşi“, la 28 mai 2010. Este cel mai important furnizor online de informaţii locale din municipiul de pe malul Borcei. În ultimele două săptămâni site-ul a avut 9.337 de cititori unici şi 27.583 de afişări. În medie, în fiecare săptămână site-ul este accesat de aproximativ 15.000 de ori.

Site-ul este îmbunătăţit în timp real, 24 de ore din 24, cu cele mai noi informaţii din oraş. În ultima perioadă, subiectele care au stârnit cel mai mult interesul cititorilor au fost cele legate de scandalul „Prostituţie şi politicieni“.

Articolul „Fete din Călăraşi, implicate în scandalul «Prostituţie şi politicieni»“ a fost accesat de peste 3.000 de ori.

„Elena Udrea a inaugurat Sala Polivalentă“ a fost citit de peste 2.000 de persoane, iar „Traficanţi de valută falsă, prinşi cu ajutorul Secret Service“ a fost accesat de 800 de ori.
 „Descinderi în forţă la Săruleşti“ a strâns 611 afişări.

Pe site-ul nostru găsiţi informaţii ce vă ajută să alegeţi ce să faceţi în timpul liber: spectacolele şi lansările de carte din oraş, dar şi cele mai importante destinaţii turistice din împrejurimi şi din judeţele vecine.
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările