Au început lucrările pentru construirea blocului de locuinţe de serviciu de pe Bd.Nicolae Titulescu

Au început lucrările pentru construirea blocului de locuinţe de serviciu de pe Bd.Nicolae Titulescu

Zona unde se va ridica blocul de serviciu FOTO Facebook/CJC

Consiliul Judeţean Călăraşi a început lucrările pentru construirea blocului de locuinţe de serviciu, situat pe B-dul Nicolae Titulescu nr. 1 bis, valoarea insvestişiei ridicându-se la 5,4 milioane de lei fără TVA.

 
Pe suprafaţa terenului de 1.522,67 mp urmează să se construiască un bloc prevăzut cu 30 de apartamente: subsol tehnic +P +4E repartizate, câte 6/ etaj, astfel:  o gasonieră; un apartament cu 3 camere; 4 apartamente cu două camera,  aria construită desfăşurată fiind de 2.805,32 mp. De asemenea, aici vor fi amenajate alei pietonale şi carosabile, o zonă verde şi o platform betonată de gunoi.
"Proiectele administraţiei judeţene prind contur. După procedurile ce au ţinut de documentaţii, demarăm lucrările la fundaţia de pe Nicolae Titulescu. La această locaţie, Consiliul Judeţean, prin Agenţia Naţională de Locuinţe, construieşte un ansamblu de locuinţe pentru specialişti,  valoarea totală a investiţiei fiind de 5.493.112,88 lei fără T.V.A", a precizatEduard Grama, directorul Direcţiei de Dezvoltare din cadrul CJ Călăraşi.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: