AJOFM: 4,78%, rata şomajului în luna februarie. 4.500 de persoane fără loc de muncă, în evidenţele autorităţilor

AJOFM: 4,78%, rata şomajului în luna februarie. 4.500 de persoane fără loc de muncă, în evidenţele autorităţilor

Pentur şomeri, pe 20 apirlie are loc bursa locurilor de muncă FOTO Adevărul

Judeţul Călăraşi a bifat în luna februarie o rata şomajului a fost de 4,78%, mai mică cu 0,07 puncte procentuale faţă de luna anterioară. Astfel, numărul total de şomeri înregistraţi la Agemiţai Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de muncă(AJOFM) a fost de 4.505.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dintre aceştia,  doar 672 de persoane au primit indeminaţie, restul de 3.833 fiind neindemnizaţi. Din totalul şomerilor înregistraţi, 2.558 au fost bărbaţi, iar 1.947 femei. În luna menţionată, rata şomajului înregistrat la nivel naţional a fost de 3,94%, mai mica cu 0,05 puncte procentuale faţă de luna anterioară.

Pentru cei aflaţi în căutarea unei slujbe, AJOFM organizează pe 20 aprilie, bursa generală a locurilor de muncă.  În aceeaşi zi, bursa va fi deschisă şi la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Olteniţa, str. Argeşului nr.111. Acţiunea se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc demuncă, acestea având posibilitatea de a susţine interviuri cu mai mulţi agenţi economici, în scopul ocupării unui loc de muncă şi, totodată agenţilor economici care, au avantajul de a alege candidatul potrivit pentru postul potrivit
citeste totul despre: