„Vacanţe la ţară”, ieftine şi atractive

„Vacanţe la ţară”, ieftine şi atractive

Pensiunile din Buzău sunt înscrise în acest program special  FOTO: Arhivă

În perioada 15 aprilie - 15 iunie se desfăşoară cea de a XXI-a ediţie a Programului „Vacanţe la ţară”, organizat de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural – ANTREC România. Filialele ANTREC participante la acest program, în prima fază, sunt Argeş, Alba Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Covasna, Gorj, Maramureş, Neamţ şi Sibiu.


Timp de două luni, turiştii vor avea oportunitatea de a descoperi viaţa satului, tradiţiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism şi, nu în ultimul rând, pot servi o masă tradiţională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta.  

Ca o premieră în acest an, programul a început mai devreme cu două săptămâni, înainte de Sărbătorile de Paşte. Pachetul de cazare aferent programului special “Vacanţe la ţară” oferă sejururi de cinci nopţi/ sase zile la:
- pensiuni de 2 margarete, la preţul de 150 de lei/ persoană;
- pensiuni de 3 şi 4 margarete, la preţul de 195 de lei/ persoană.

În acest tarif sunt incluse cinci nopţi de cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va încheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun. În programul special nu este inclusă perioada aferentă Sărbătorilor Pascale – 29 aprilie – 7 mai.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: