Sute de elevi de gimnaziu fac turul standurilor de la Târgul “Ofertelor Educaţionale”

Sute de elevi de gimnaziu fac turul standurilor de la Târgul “Ofertelor Educaţionale”

Alegerea liceului potrivit este una dintre cele mai dificile decizii pentru absolvenţii de gimnaziu. Este şi motivul pentru care unităţile de învăţământ vin în ajutorul tinerilor, prezentându-şi oferta pentru anul şcolar următor.

Ştiri pe aceeaşi temă


La Buzău, toate liceele teoretice şi tehnologice din municipiu încearcă să-i convingă pe elevii de clasa a VIII-a că au cele mai bune condiţii de studiu şi specilizare. Totul, în cadrul “Târgului ofertelor educaţionale” ajuns la a XIX-a ediţie.

Timp de două zile, reprezentanţii tuturor liceelor din municipiul Buzău, indiferent de profil, prezintă elevilor din clasa a VIII-a performanţele obţinute de foştii sau actualii elevi, precum şi condiţiile de admitere. Şi reprezentanţii liceelor tehnologice le-au prezentat elevilor, dar şi invitaţilor oferta educationala pentru noul an şcolar.

Elevii de clasa a VIII-a din municipiul Buzău s-au lăsat deja cuceriţi de ofertele mai multor licee, ceea ce le va face şi mai grea alegerea.

Evenimentul de la Buzău este organizat de Centrul de Asistenţă Psihopedagogică, sub coordonarea Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar. Târgul “Ofertelor Educaţionale” de la Buzău se află în acest an la ediţia a XIX-a şi este găzduit de Galeriile de Artă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările