Peste o sută de pompieri, pregătiţi să intervină în minivacanţa de Sfânta Maria

Peste o sută de pompieri, pregătiţi să intervină în minivacanţa de Sfânta Maria

Pompierii le recomadă cetăţenilor care merg la iarbă verde să fie precauţi, pentru a evita producerea unor evenimente nedorite. În judeţul Buzău, aproximativ 150 de pompieri şi paramedici SMURD vor fi la datorie în această perioadă, gata să intervină în caz de nevoie.


Meteorologii anunţă că vremea va fi frumoasă în perioada minivacanţei de Sf. Maria, cu temperaturi maxime în jurul valorii de 34 de grade Celsius, aşa că este de aşteptat ca românii să meargă în număr mare la picnic. 

În acest context, pompierii le recomandă petrecăreţilor să fie atenţi atunci când aprind grătarul, pentru a evita izbucnirea unor incendii. 

În perioada minivacanţei de Sf. Maria, în judetul Buzău, aproximativ 150 de pompieri vor fi pregătiţi să intervină în situaţii de urgenţă, în zonele din judeţ unde prezenţa oamenilor va fi mare, principalele priorităţi fiind acordarea ajutorului medical de urgenţă şi stingerea incendiilor. 

Totodată, conducerea ISU Buzău a decis înfiinţarea a două puncte temporare, la Mărăcineni şi Tisău-Ciolanu, în vederea reducerii timpului de răspuns la intervenţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: