Peste 400 de sportivi, la Campionatul Mondial de Rachetomodele, din Buzău

Peste 400 de sportivi, la Campionatul Mondial de Rachetomodele, din Buzău

Sursa Gloria Buzău

Buzău, oraş cu mare tradiţie în rachetomodelismul românesc, va găzdui un eveniment sportiv de amploare. În perioada 2-8 octombrie, aici va avea loc Campionatul Mondial de Rachetomodele.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Va fi o competiţie sportivă la care vor lua parte peste 400 de sportivi din întreaga lume. Locul desfăşurării competiţiei de anvergură internaţională este câmpul situat între localităţile Spătaru şi Gomoeşti.
 
În zilele libere, sportivii şi antrenorii care participă la concurs vor vizita mai multe obiective turistice din judeţ.
 
Un proiect de hotărâre care prevede asocierea municipiului cu Federaţia Română de Modelism, pentru organizarea la Buzău a Campionatului Mondial de Rachetomodele, a fost votat de consilierii locali, săptămâna trecută, în şedinţa Consiliului Local Municipal.
 
La 680.000 de lei se ridică suma pe care Primăria Buzău a alocat-o pentru această competiţie internaţională. În vara anului 2019, Buzăul a fost gazda Campionatului European de Rachetomodelism, la care au participat peste 300 de sportivi din 19 ţări.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările