Om de afaceri din Buzău, implicat într-un accident rutier. A ajuns cu maşina într-un şantier, după ce a pierdut controlul volanului

Om de afaceri din Buzău, implicat într-un accident rutier. A ajuns cu maşina într-un şantier, după ce a pierdut controlul volanului

Foto reporterbuzoian.ro

Omul de afaceri buzoian, Ion Burlacu, a fost implicat, miercuri după-amiază, într-un accident rutier uşor în giratoriul din dreptul cartierului "Orizont". Patronul grupului Romplast&Recomplast conducea un vehicul de teren, a pierdut controlul volanului, a lovit o bordură după care a intrat cu autovehiculul în gardul şantierului din apropiere, unde se aflau câţiva muncitori.

Ştiri pe aceeaşi temă


Burlacu era însoţit de soţia sa când a pătruns printre utilajele folosite la construcţia unor blocuri. Evenimentul rutier s-a produs miercuri, în jurul orei 13.00.

Ion Burlacu circula la volanul unui Nissan dinspre Mărăcineni către Buzău iar în momentul în care, intrând în rond, nu a acordat prioritate, s-a speriat şi a lovit bordura. Şoferul a pierdut controlul volanului şi a pătruns cu maşina în mijlocul unui şantier în care se construiesc blocuri de locuinţe. 

Evenimentul s-a produs extrem de repede, spune şoferul, care s-a ales doar cu o sperietură. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Soţia sa, aflată în dreapta, acuza după incident dureri lombare, însă este în afara oricărui pericol. Autoturismul a fost serios avariat şi va avea nevoie de reparaţii capitale.

Muncitorii de pe şantier au tras şi ei o sperietură groaznică în momentul în care s-au trezit cu maşina printre ei. Spun că doar o minune a făcut ca nicio persoană să nu fie lovită de autoturismul scăpat de sub control. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: