Olimpicii Buzăului şi dascălii lor au fost recompensaţi de conducerea Consiliului Judeţean

Olimpicii Buzăului şi dascălii lor au fost recompensaţi de conducerea Consiliului Judeţean

Consiliul Judeţean Buzău i-a premiat pe olimpicii buzoieni şi pe dascălii lor, în cadrul unei festivităţi care a avut loc, astăzi, la Sala „D. Filipescu”. Administraţia judeţului a premiat, în total, 28 de elevi şi 26 de profesori îndrumători. Valoarea totală a premiilor este de 22.300 de lei.


Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a înmânat plicuri cu câte 500 de lei pentru menţiune, pentru locul al III-lea şi pentru premiul special obţinute la olimpiadele internaţionale din anul şcolar precedent. Aceleaşi premii le-au fost acordate şi profesorilor care i-au îndrumat.

De asemenea, elevii care au obţinut premii la olimpiadele naţionale au primit câte 500 de lei pentru locul I, câte 400 de lei pentru locul al II-lea şi câte 300 de lei pentru locul al III-lea. Profesorii lor îndrumători au primit aceleaşi sume de bani.

„Astăzi am premiat cei mai buni din elevii judeţului Buzău pe care i-am primit cu mare emoţie şi respect pentru că sunt cei mai buni. Alături de ei au venit şi cei care îi pregătesc şi le mulţumesc pentru toată activitatea dumnealor şi cu profesionalismul cu care îi pregătesc pe aceşti copii şi la un moment dat fără a spune lucruri mari putem să îi comparăm cu nişte eroi pentru că lucrează în condiţiile de azi. Sunt adevăraţi dascăli şi lumea se întreabă unde este Domnul Trandafir. Domnul Trandafir a început să reînvie şi speranţa societăţii româneşti este optimistă. Ei vor asigura viitorul de mâine care va fi unul normal şi firesc”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu.

Conducerea Consiliului Judeţean intenţionează ca, de anul viitor, să identifice un alt mod de ai premia pe cei mai buni elevi, considerând că aceştia merită mai mult decât primesc în momentul de faţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările