Gravidă în luna a noua, decedată la Spitalul Judeţean Buzău

Gravidă în luna a noua, decedată la Spitalul Judeţean Buzău

O buzoiancă de 34 de ani, însărcinată în nouă luni, a fost adusă miercuri în stop cardio-respirator la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău, după ce ar fi suferit un infarct. Medicii i-au aplicat fără scuces manevrele de resuscitare. Fătul a murit şi el în pântecele femeii.

Ştiri pe aceeaşi temă


Miercuri dimineaţă, în timp ce se afla la locuinţa ei din localitatea buzoiană Brăeşti, femeii în vârstă de 34 de ani i s-a făcut rău iar rudele au solicitat o ambulanţă.

Gravida a acuzat iniţial o stare de leşin, însă la scurt timp a devenit inconştientă. O salvare a transportat-o de urgenţă la spitalul din Buzău, unde a ajuns în stop cardio-respirator.

Zeci de minute au durat manevrele de resuscitare şi nici şocurile electrice nu au putut să o readucă la viaţă pe femeie. Fătul a murit şi el la scurt timp.

”Gravida în 33 de săptămâni, din localitatea Brăeşti, a fost adusă la UPU în stop cardio-respirator, a fost resuscitată însă fără succes. Trupul tinerei a fost dus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei”. se arată într-un comunicat al Spitalului.

Din evidenţele Spitalului Judeţean, se pare că tânăra din luna ianuarie 2009 nu a mai efectuat niciun consult la Maternitatea Buzău. Poliţia va demara o ancheta pentru a stabili împrejurările care au condus la moartea gravidei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: