Gravidă în luna a noua, decedată la Spitalul Judeţean Buzău

0
0

O buzoiancă de 34 de ani, însărcinată în nouă luni, a fost adusă miercuri în stop cardio-respirator la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău, după ce ar fi suferit un infarct. Medicii i-au aplicat fără scuces manevrele de resuscitare. Fătul a murit şi el în pântecele femeii.

Miercuri dimineaţă, în timp ce se afla la locuinţa ei din localitatea buzoiană Brăeşti, femeii în vârstă de 34 de ani i s-a făcut rău iar rudele au solicitat o ambulanţă.

Gravida a acuzat iniţial o stare de leşin, însă la scurt timp a devenit inconştientă. O salvare a transportat-o de urgenţă la spitalul din Buzău, unde a ajuns în stop cardio-respirator.

Zeci de minute au durat manevrele de resuscitare şi nici şocurile electrice nu au putut să o readucă la viaţă pe femeie. Fătul a murit şi el la scurt timp.

”Gravida în 33 de săptămâni, din localitatea Brăeşti, a fost adusă la UPU în stop cardio-respirator, a fost resuscitată însă fără succes. Trupul tinerei a fost dus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei”. se arată într-un comunicat al Spitalului.

Din evidenţele Spitalului Judeţean, se pare că tânăra din luna ianuarie 2009 nu a mai efectuat niciun consult la Maternitatea Buzău. Poliţia va demara o ancheta pentru a stabili împrejurările care au condus la moartea gravidei.

Mai multe - Buzău

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite