VIDEO Două noi cazuri de COVID-19 în rândul cadrelor medicale din Spitalul Judeţean Buzău

VIDEO Două noi cazuri de COVID-19 în rândul cadrelor medicale din Spitalul Judeţean Buzău

Apar noi cazuri de infectare cu coronavirus în rândul personalului medical din Buzău. Conducerea SJU Buzău a anunţat că au fost confirmate pozitiv încă cadre medicale din sectia ORL. Judeţul Buzău ajunge să numere, în acest moment, 17 cadre medicale infectate atât în Spitalul Judeţean Buzău cât şi în Policlinica Nicolae Titulescu.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Conducerea spitalului a anunţat joi că s-a finalizat testarea tuturor cadrelor medicale şi a pacienţilor internaţi în secţia ORL, unde la începutul săptămânii, un cunoscut medic care profesează aici a fost depistat cu coronavirus. 
 
”Rezultatele finale sunt negative pentru toţi cei 13 pacienţi. În schimb, au fost confirmate pozitiv două cadre medicale din secţia ORL. Este vorba despre un medic şi o infirmieră”, anunţă reprezentanţii SJU Buzău. 
 
Până miercuri, fuseseră diagnosticaţi cu coronavirus un medic de la Dializă, un medic ORL, cinci asistente de la Medicină Internă, două asistente ORL, două infirmiere Medicină Internă şi două infirmiere ORL.
 
Joi, au fost diagnosticate cu COVID-19 o femeie de 31 ani, cu simptome specifice bolii, şi o alta, de 49 ani, asimptomatică, ambele, cadre medicale de la Secţia ORL a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul judeţului a ajuns la 151.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: