Decizie a Tribunalului în cazul tânărului din Buzău care şi-a incendiat fosta iubită

Decizie a Tribunalului în cazul tânărului din Buzău care şi-a incendiat fosta iubită

Procurorul de caz de la Parchetul de pa lângă Tribunalul Buzău a cerut prelungirea măsurii arestului preventiv cu încă 30 de zile, pe numele lui Cosmin Dan, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Buzău a admis cererea. A fost dispusă astfel prelungirea mandatului, de pe 26 martie până la data de 24 aprilie.

Ştiri pe aceeaşi temă


Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată în 48 de ore de la comunicare, contestaţia urmând să fie judecată la Curtea de Apel Ploieşti.

Cosmin Dan, în vârstă de 21 de ani, se află în arest din data de 24 februarie, la o zi după ce şi-a incendiat fosta iubită. 

Acesta este cercetat pentru omor calificat şi riscă ani grei de închisoare. Oamenii legii au stabilit că la momentul comiterii crimei, individul era băut şi sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Trupul tinerei Valentina Nica, de 21 de ani, a fost găsit carbonizat în dimineaţa zilei de 23 februarie, în locuinţa sa dintr-un bloc de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, descoperirea fiind făcută de pompierii solicitaţi să stingă incediul care cuprinsese imobilul. 

Ea ar fi fost agresată de Cosmin Dan, fostul iubit, care ulterior a dat foc apartamentului. Cosmin era supărat că Valentina îi punea în pericol relaţia cu actuala iubită, Anisia, pe care ar fi găsit-o, chiar în noaptea în care s-a întâmplat nenorocirea, în apartamentul Valentinei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: