Cea mai mare şcoală din Râmnicu Sărat a trecut în scenariul roşu

Cea mai mare şcoală din Râmnicu Sărat a trecut în scenariul roşu

Arhivă

Este vorba despre Şcoala Gimnazială nr. 1, unitate de învăţământ în care desfăşurarea cursurilor ”faţă în faţă” se suspendă pentru a treia oară de la debutul anului şcolar din cauza îmbolnăvirilorde coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă


De data aceasta, un cadru didactic care predă la mai multe clase a fost confirmat cu COVID-19. În aceste condiţii, la propunerea conducerii şcolii şi a autorităţilor de sănătate publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă e decis suspendarea cursurilor cu prezenţa elevilor în bănci până la data de 5 noiembrie, inclusiv. 

Şi consiliul de administraţie al Liceului cu Program Sportiv Buzău a decis intrarea în scenariul roşu, după înregistrarea celui de-al treilea caz de coronavirus în cadrul unităţii de învăţământ. După confirmarea a doi elevi, ieri a fost diagnosticată cu COVID-19 şi o profesoară care predă la mai multe clase. Astfel, s-a decis închiderea liceului. 

În următoarele două săptămâni, elevii de laLiceul cu Program Sportiv Buzău vor învăţa exclusiv în sistem online. De asemenea, antrenamentele din baza sportivă a unităţii de învăţământ au fost suspendate, pe aceeaşi perioadă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările