Buzoienii pot suna la 955 pentru a solicita intervenţia poliţiştilor locali. Iată pentru ce putem apela noul număr

Buzoienii pot suna la 955 pentru a solicita intervenţia poliţiştilor locali. Iată pentru ce putem apela noul număr

Arhivă

De luni, Poliţia Locală Buzău poată fi apelată de buzoieni la numărul scurt 955, cu prefixul judeţului 0238, care va funcţiona în paralel cu numărul de telefon vechi 0238.710.531. Postul telefonic va funcţiona non-stop şi va fi deservit de către operatorii din cadrul Dispeceratului Direcţiei de Poliţiei Locală Buzău. Este de aşteptat ca reacţia politiştilor locali să fie mai rapidă.


La acest număr de telefon, se pot face sesizări şi reclamaţii cu privire la fapte care intră în competenţa poliţiei locale. 

Printre sesizările pe care le pot face cetatenii municipiului la acest telefon se numără cazuri de tulburare a ordinii şi liniştii publice, cazuri de comerţ stradal neautorizat, abateri la disciplina în construcţii, încălcări ale normelor privind protecţia mediului sau probleme privind staţionarea şi încălcări ale circulatiei pe drumurile publice. 

Mai poate fi reclamată oprirea sau staţionarea neregulamentară a autovehiculelor. Poliţiştii locali pot fi solicitaţi, de asemenea, să intervină pentru eradicarea fenomenului de expunere autoturismelor spre vânzare pe domeniul public al municipiului Buzău. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: