Buzăul înregistrează încă 14 decese în rândul pacienţilor cu coronavirus

Buzăul înregistrează încă 14 decese în rândul pacienţilor cu coronavirus

Arhivă

DSP Buzău a raportat 113 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore. Au fost înregistrate şi 14 decese la pacienţi cu vârste cuprinse între 51 şi 81 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă


Conform raportării de luni a Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, dintr-un total de 768 de teste efectuate în ultimele 24 de ore, 113 au ieşit pozitive. 
Printre bolnavi sunt de la copii de 7 ani până la bătrâni trecuţi de 80-85 de ani.

Din păcate, sunt raportate luni de către Direcţia de Sănătate Publică şi 14 decese în rândul bolnavilor infectaţi cu SARS Cov. 2. 

Este vorba despre buzoieni care locuiau în municipiul reşedinţă de judeţ, în Mărăcineni, Ţinteşti, Cernăteşti, Poşta Câlnău, în Cislău şi Râmnicu Sărat. În Glodeanu Siliştea şi Pogoanele sunt câte două decese.

Pacienţii decedaţi aveau vârste cuprinse între 51 şi 81 de ani. Mulţi dintre pacienţi aveau mai multe comorbidităţi: anemie moderată, ciroză hepatică sau hipertensiune arterială. Trei dintre aceştia nu au avut comorbidităţi cunoscute.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările