Buzăul găzduieşte încă un festival de teatru. Este dedicat actorilor aflaţi la început de carieră

Buzăul găzduieşte încă un festival de teatru. Este dedicat actorilor aflaţi la început de carieră

Între 19 şi 25 octombrie, buzoienii sunt invitaţi la Săptămâna Teatrului Tânăr, un festival de teatru ajuns la ediţia a VII-a. Evenimentul organizat de Teatrul George Ciprian se concentrează în jurul tinerilor artişti, cu toţii absolvenţi de UNATC.

Ştiri pe aceeaşi temă


Spectacolele îmbină o gamă largă de titluri şi subiecte, producţiile având la bază texte clasice sau contemporane, toate fiind problematici de zi cu zi. 

Printre spectacolele ce fac programul festivalului se regăseşte şi one-man-show susţinut de actorul Tavi Costin în „Toate lucrurile minunate”.

Spectacolul se joacă pe gradene şi este o confesiune intimă despre depresie şi toate motivele existente pentru a o depăşi.

Nici copiii nu au fost uitaţi, iar organizatorii au pregătit pentru publicul mic două poveşti emoţionante cu secţia de Păpuşi a Teatrului „Toma Caragiu” din Ploieşti, dar şi spectacole pline de aventură: „Aventura lui Peter Pan” şi „Extraterestrul care îşi dorea ca amintire o pijama” – un spectacol cu tehnologie nouă, 3D.

Festivalul „Săptămâna Teatrului Tânăr” este un eveniment ce-şi propune să prezinte publicului buzoian tânăra generaţie de actori, regizori şi scenografi, cu ale lor viziuni novatoare, interpretări distincte şi universuri scenice actuale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: