Bărbat din Breaza, bătut şi jefuit de doi consăteni. Tâlharii sunt fraţi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tâlharii au fost aduşi sâmbătă la audieri
Tâlharii au fost aduşi sâmbătă la audieri

Au fost reţinuţi pentru 24 de ore cei doi bărbaţi din Breaza care au tâlhărit un consătean în vârstă de 66 de ani. Este vorba despre doi fraţi care urmează a fi prezentaţi parchetului în vederea sesizării instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi de la Secţia de poliţie rurală Merei au identificat şi depistat la scurt timp de la primirea sesizării, principalii bănuiţi de comiterea unei tâlhării.

Cei doi bănuiţi au fost depistaţi pe raza judeţelor Buzău şi Prahova. Fapta a fost sesizată Poliţiei de persoana vătămată, un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din Breaza.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că în seara de 17 iunie, doi bărbaţi cu vârste de 23 şi 38 de ani, din Breaza, ar fi pătruns în locuinţă profitând că uşa de acces era neasigurată şi, prin acte de violenţe, i-ar fi sustras păgubitului 10.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti şi predat părţii vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, iar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Cei doi bănuiţi au fost conduşi la sediul Poliţiei, pentru continuarea cercetărilor şi dispunerea măsurilor preventive, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Bănuiţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmează a fi prezentaţi parchetului în vederea sesizării instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Vă recomandăm şi:

Urmăriri şi bătăi ca-n filme, pe stradă, în Buzău. Ţinta agresorilor: un activist civic

Măsura radicală luată de un fermier român sătul să caute în zadar muncitori pentru a strânge recolta

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite