Autobuzele din Buzău vor intra pe traseul către Vadu Paşii până la sfârşitul lunii

Autobuzele din Buzău vor intra pe traseul către Vadu Paşii până la sfârşitul lunii

Veste bună pentru locuitorii comunei buzoiene Vadu Paşii, aflată în apropeierea municipiului Buzău. În curând, autobuzele societăţii de transport urban Trans Bus vor circula şi în comuna lor.


În cadrul şedinţei de consiliu local municipal Buzău, de săptămâna trecută, a fost aprobată includerea comunei Vadu Paşii în Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară “Buzau – Mărăcineni”, un prim pas în demersul autorităţilor de a facilita transportul locuitorilor din Vadu Paşii către municipiu.

Responsabilii Primăriei Buzău spun că în maximum două săptămâni, autobuzele Trans Bus vor ajunge şi la Vadu Paşii.
Încă nu s-a stabilit traseul pentru noua linie Buzău - Vadu Paşii, însă cert este că mijloacele de transport ale Trans-Bus vor traversa toate satele comunei, până în localitatea Stănceşti. 

Comuna Vadu Paşii numără peste 10.000 de locuitori, aproximativ 2.000 dintre aceştia venind zilnic la Buzău, la serviciu sau la şcoală.

În următorii ani, oficialii Primăriei Buzău intenţionează ca autobuzele Trans Bus să efectueze transport public de călători spre toate comunele învecinate Buzăului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: