Angajat al Inspectoratului Şcolar Judeţean Buzău, diagnosticat cu COVID-19. Instituţia a fost închisă pentru dezinfecţie

Angajat al Inspectoratului Şcolar Judeţean Buzău, diagnosticat cu COVID-19. Instituţia a fost închisă pentru dezinfecţie

Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău este închis de joi până luni pentru dezinfecţie generală, după ce un angajat al instituţiei a fost diagnosticat cu COVID-19. Este vorba despre un inginer de 56 de ani, angajat al departamentului tehnic, responsabil cu investiţiile în Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Ştiri pe aceeaşi temă


Bărbatul s-a simţit rău la sfârşitul săptămânii trecute, iar după ce a constatat că simptomele se agravează a luat legătura cu DSP Buzău. 

Miercuri seară, Direcţia de Sănătate Publică i-a comunicat inginerului că rezultatul testului este pozitiv.

Autorităţile sanitare au decis, joi dimineaţă, demararea unei anchete epidemiologice la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean Buzău. 

”Singurul contact direct a fost găsit colegul său de birou, care a fost trimis să se izoleze acasă. Un lucru bun este că, în această periodă, cei mai mulţi inspectori au lucrat de acasă”, spune Florina Stoian, şef IŞJ Buzău.   

După confirmarea cazului, Inspectoratul Şcolar a fost închis temporar, până luni, pentru a permite operaţiunile de dezinfecţie a tuturor spaţiilor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: