„Ajutor, suntem blocaţi!“, mesajul unor turişti rămaşi cu maşina într-o pădure din Munţii Buzăului

„Ajutor, suntem blocaţi!“, mesajul unor turişti rămaşi cu maşina într-o pădure din Munţii Buzăului

O plimbare în natură, programată duminică de doi iubitori ai muntelui s-a transformat într-o aventură cu final fericit. Aflaţi în zona Valea Cernatului, din judeţul Buzău, aceştia au ales să meargă pe un drum forestier care s-a dovedit impracticabil, maşina rămânând suspendată în noroi.

Ştiri pe aceeaşi temă


În lipsa semnalului de telefonie mobilă, cei doi turişti au lăsat mesajul: "Ajutor, suntem blocati, am urcat către staţia meteo!” în maşina abandonată şi s-au îndreptat spre Staţia Meteo Penteleu.

Un localnic a văzut mesajul şi, când a ajuns într-o zonă cu semnal, a anunţat jandarmii buzoieni. Apelul a fost efectuat la ora 15.50.

”Imediat, cinci colegi din cadrul Postului Montan Nehoiu, împreună cu un lucrător silvic, au plecat spre zona indicată. După o oră, dispeceratul a fost anunţat că persoanele au luat legătura cu un angajat al Staţiei Meteo. Prin intermediul acestuia, au aflat că jandarmii sunt pe drum pentru a-i ajuta şi că se pot întoarce la maşina blocată”, se arată într-un comunicat al jandarmilor din Buzău.
  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările