A murit scriitorul Marin Ifrim. ”Trăim cu lumânarea aprinsă încă din prima zi de naştere”, scria în ultimul său poem

A murit scriitorul Marin Ifrim. ”Trăim cu lumânarea aprinsă încă din prima zi de naştere”, scria în ultimul său poem

Scriitorul şi publicistul buzoian Marin Ifrim a încetat astăzi din viaţă la Spitalul Militar din Bucureşti. A fost membru titular al Uniunii Scriitorilor din România, Asociaţia Bucureşti, din 1998.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Născut la 1 decembrie 1955, în comuna Bălăceanu, a absolvit Liceul Agricol Buzău, Şcoala tehnică de maiştri Buzău şi Facultatea de Istorie, Muzeografie şi Arhivistică – Universitatea „Spiru Haret” Bucureşti. 
 
De-a lungul carierei sale a publicat peste 20 de volume de versuri, proză scurtă, critică literară şi tablete literare. Publicistul buzoian a fost inclus în 2009 în „Enciclopedia personalităţilor din România”, Who is Who.
 
”Trăim cu lumânarea aprinsă încă din prima zi de naştere/ Zi de zi, pas după pas, cât ţine cărarea îngustă / A fiecărei făpturi fâlfâite de vântul cosmic”. Aşa îşi începea Marin Ifrim poemul scris în memoria bunului său amic, dr. Valeriu Bistriceanu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: