A fost distribuit primul lot de tablete pentru elevii nevoiaşi din judeţul Buzău

A fost distribuit primul lot de tablete pentru elevii nevoiaşi din judeţul Buzău

Arhivă

La săptămâni bune după ce cursurile la distanţă au devenit o obişnuinţă din cauza pandemiei de Covid-19, primul lot de tablete pentru elevi nevoiaşi a ajuns, vineri dimineaţă, în judeţul Buzău.

Ştiri pe aceeaşi temă


Este vorba despre 1.040 de tablete, care au fost distribuite reprezentanţilor şcolilor, pe bază de proces verbal, în cadrul unei şedinţe care a avut loc la Grupul Şcolar Industrial „D. Filipescu” Buzău. 

Dispozitivele vor fi împărţite, zilele următoare, elevilor din familii defavorizate, în baza unui tabel întocmit de fiecare unitate şcolară în parte.

Până pe 18 decembrie, urmează să ajungă în judeţul Buzău şi restul necesarului de tablete solicitate Ministerului Educaţiei de către I.Ş.J. Buzău.

Criteriile pentru care se acordă aceste tablete: în familie nu există niciun echipament informatic, în familie există un singur echipament informatic, dar sunt doi sau mai mulţi fraţi, elevi, sau familia deţine un singur echipament, tabletă sau laptop, dar este folosit de părinţi, în telemuncă. 

În baza acestor criterii, părinţii au depus solicitări la unitatea de învăţământ, pentru ca elevii să primească aceste tablete.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările