Şcoală închisă, în judeţul Buzău, după ce un profesor a fost depistat pozitiv

Şcoală închisă, în judeţul Buzău, după ce un profesor a fost depistat pozitiv

Arhivă

O şcoală din judeţul Buzău a fost închisă, urmând a desfăşura cursurile exclusiv online în următoarele două săptămâni. Este vorba despre şcoala din satul Izvorul Dulce, comuna Merei, care îşi va desfăşura activitatea după scenariul roşu.

Ştiri pe aceeaşi temă


Aici, un profesor care a predat la mai multe clase a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. 

Alte două cadre didactice din judeţul Buzău, au fost şi ele confirmate cu coronavirus: un profesor de la Liceul tehnic din Buzău, care se afla însă în izolare la domiciliu, şi o educatoare de la una dintre cele mai mari grădiniţe din municipiul Buzău.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în  judeţ au fost confirmate 15 de cazuri noi de COVID-19, 5 pacienţi fiind testaţi şi diagnosticaţi într-un laborator privat, iar un pacient într-o unitate sanitară din alt judeţ. Cei 15 pacienţi nou confirmaţi au vârste cuprinse între 3 şi 78 de ani.

Deoarece, în judeţul Buzău, toate paturile destinate internării bolnavilor cu Covid sunt ocupate, un număr de 67 pacienţi confirmaţi pozitiv, asimptomatici sau cu simptomatologie uşoară, se află în izolare la domiciliu.

Conform autorităţilor sanitare, numărul total de cazuri pozitive din judeţul Buzău a ajuns la 2.665, 2.341 persoane fiind declarate vindecate şi externate. De asemenea, 212 de persoane se află în carantină, iar 120 de persoane, în izolare la domiciliu. Numărul total de decese Covid-19 înregistrat, în judeţul Buzău, de la începutul pandemiei, a ajuns la 98.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările