Şase absolvenţi de liceu din Buzău, Râmnicu Sărat şi Pogoanele au media 10 la Bacalaureat

Şase absolvenţi de liceu din Buzău, Râmnicu Sărat şi Pogoanele au media 10 la Bacalaureat

Foto Arhivă

Au fost publicate primele rezultate la Bacalaureat 2020. În judeţul Buzău s-au înregistrat şase medii de 10. Trei au fost obţinute de elevi din municipiul Buzău, două la Râmnicu Sărat şi una în oraşul Pogoanele.

Ştiri pe aceeaşi temă


Trei dintre liceeni din municipiul Buzău care au obţinut media maximă la Bacalaureat sunt absolvenţi ai Colegiul Naţional ”B.P. Hasdeu”. 
 
Elevii de zece din Râmnicu Sărat sunt absolvenţi ai Colegiului Naţional „Al. Vlahuţă”. Cel de-al şaselea absolvent buzoian cu media 10 la Bacalaureat provine din Liceul Teoretic Pogoanele.

La polul opus se află Liceul Tehnologic „Victor Frunză” din Râmnicu Sărat, unde niciunul dintre elevii înscrişi nu a reuşit să ia Bacalaureatul.

Acelaşi eşec a fost înregistrat şi la Liceul Tehnologic din comuna Lopătari, acolo unde toţi cei patru candidaţi înscrişi la Bacalaureat au fost respinşi. Probleme au fost şi la Liceul Tehnologic Ruşeţu, unde toţi cei cinci elevi înscrişi au fost respinşi.

La publicarea rezultatelor la Bacalaureat, numele candidaţilor vor fi anonimizate, aşa cum s-a procedat şi la Evaluarea Naţională 2020. 

Ministerul Educaţiei va publica notele şi rezultatele la BAC 2020 cu anonimizarea numelui şi a prenumelui, după ce candidaţii au primit un cod unic. 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: