Spectacol caritabil în beneficiul copiilor talentaţi

Spectacol caritabil în beneficiul copiilor talentaţi

Corul de Copii Unison din Braşov va concerta în cadrul spectacolului. FOTOArhivă.

Asociaţia Internaţională a Femeii Creştine (AIFC) Braşov împreună cu Fundaţia „Doamna Îngerilor” organizează miercuri, 23 octombrie 2013, începând cu ora 18.00, la sala Cercului Militar, un spectacol în beneficiul tinerelor talente.

 Evenimentul o are ca invitată extraordinară pe celebra interpretă de muzică uşoară, Marina Voica. În programul spectacolului mai pot fi urmăriţi micii artişti din Corul de Copii UNISON, dirijaţi de prof. George Dumitraşcu, cvintetul vocal ANATOLY, solista Maria Chişlean, dar şi balerinii Emilia şi Dorin Mirea. Nu vor lipsi nici momentele surpriză. Prezentatoarea evenimentului va fi Irina Palade.

Fondurile strânse în urma acestui spectacol caritabil vor fi donate copiilor talentaţi din Braşov şi Corului de Copii UNISON. Intrarea se face pe bază de invitaţie, având preţul unic de 30 de lei. Informaţii suplimentare se pot obţine de la Alexandra Doros, preşedinte AIFC Braşov, telefon 0728.939.000.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: